• Deze reizen worden aangeboden door Bookit voor de lezers van De Standaard
Autovakanties
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL ⚡ 4*-hotel aan het strand van Trouville-sur-Mer in Normandië incl. ontbijt

SOWELL HÔTELS Le Beach
Trouville-sur-Mer, Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
FLASHDEAL ⚡ Geniet 4, 6 of 8 dagen in een mooi 4*-hotel in het centrum en aan het strand van Trouville-sur-Mer in Calvados incl. ontbijt

Sowell Hôtel le Beach is een fantastische keuze voor reizigers in Trouville-sur-Mer. Sowell Hôtel le Beach biedt veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf. Het hotel ligt midden in het centrum en aan het strand. Ook ligt het hotel dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Trouville-sur-Mer zoals Eglise Notre Dame de Bonsecours (0,4 km) en Eglise Notre-Dame-Des-Victoires (0,5 km). Het is daardoor ideaal voor toeristen. We raden je aan om tijdens je bezoek aan Trouville-sur-Mer oesters te proberen bij één van de restaurants in de buurt, zoals les Vapeurs, Chez Alain of Le Noroit. Als je tijd over hebt, raden we Statue de Gustave Flaubert en Monument aux Morts de 1914-18 aan. Dit zijn een aantal populaire monumenten die je relatief eenvoudig kunt bereiken.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 26 december!

Autovakanties
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL ⚡ 4*-hotel aan het strand van Trouville-sur-Mer in Normandië incl. ontbijt

SOWELL HÔTELS Le Beach
Trouville-sur-Mer, Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis 1 uur fietshuur (vanaf 12 jaar, kinderfietsen zijn niet aanwezig)
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de stad Caen
  • Tip: bezoek de stad Le Havre
Tips in de omgeving

Trouville: een badplaats met karakter! Ga heerlijk wandelen over het strand of flaneren langs de haven of vissers. Of ga lekker rondwandelen in de steegjes langs het Casino, de villa’s, paleizen en hotels. In Trouville hangt nog de sfeer van de beginjaren van de Belle Epoque. Het was de eerste badplaats die door kunstenaars omarmd werd, van Flaubert tot Boudin. Het is de stad van Viking Thorulfr, die er zijn naam aan gaf. Trouville heeft zijn tradities in ere gehouden ondanks de badplaatsgekte. De vishal is sinds 1992 een historisch monument, de vismarkt staat symbool voor het rijke visserijverleden. maak een route langs de muurschilderingen van Savignac en de Museumvilla Montebello: de beroemde affichemaker Savignac had een heel bijzondere band met Trouville. Met zijn geheel eigen illustratiestijl heeft hij een bijzonder stempel gedrukt op de stad.

SOWELL HÔTELS Le Beach
Quai Albert 1er,
Trouville-sur-Mer, Frankrijk
Kaart
Quai Albert 1er, Trouville-sur-Mer, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Elke kamer is ingericht volgens een nautisch thema en voorzien van een flatscreentelevisie met satelliet kanalen, een eigen badkamer en een minibar. Sommige kamers hebben uitzicht op de zee of de haven. Iedere ochtend wordt er in de ontbijtzaal van het hotel een continentaal ontbijt geserveerd. Het verwarmde binnenzwembad van het hotel heeft een glazen dak en uitzicht op de zee. Een 24-uursreceptie en gratis kranten zijn tevens beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid (reserveer bij de receptie minimaal 10 dagen voor aankomst om verzekerd te zijn van een plek)
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht (max.1 per kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Caen

Steden
Caen

De prachtige stad Caen heeft vele bezienswaardigheden. Het was de favoriete stad van Willem de Veroveraar. Hij liet er een kasteel en twee abdijen bouwen.

Normandie-Maine Regional Natural Park

18 Bis Place Du Général Leveneur

Dit regionale natuurpark in Normandië is een groot bos- en heuvelachtig gebied waar mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. In dit park zijn meerdere watervallen en de zogeheten 'Kloof van Arthour', die een diepte van liefst 70 meter heeft!

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Huis en tuinen van Claude Monet

Bezienswaardigheden
84 Rue Claude Monet

Bezoek het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft. Het huis, en vooral de prachtige tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd, waaronder de beroemde 'Nymphéas' (Waterlelie).

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Fougères

Steden, Bezienswaardigheden
Fougères

Bewonder hier het schitterende kasteel van Fougères, een van de grootste forten uit de Middeleeuwen die Europa rijk is, en bekijk wat er nog over is van de oude stadsmuren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht (max.1 per kamer)

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid (reserveer bij de receptie minimaal 10 dagen voor aankomst om verzekerd te zijn van een plek)

Parkeerkosten

€ 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.72 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro