• Deze reizen worden aangeboden door Bookit voor de lezers van De Standaard
Uit de folder
dagen

Verblijf in luxe villa op vakantiepark in de Dordogne

Domaine de Lanzac
Lanzac, Dordogne, Frankrijk bekijk op kaart
8, 11, 14 of 22-daags verblijf in een modern en luxe vakantiehuis in de Dordogne nabij Sarlat en Rocamadour

Gelegen in het groen, op de top van een heuvel met schitterend uitzicht over de valleien van de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Op het vakantiepark vind je genoeg vertier: zo is er Nederlandstalige animatie in het hoogseizoen, een speeltuin en tafeltennis. Het vakantiehuis waar je verblijft is van alle moderne gemakken voorzien! In de prachtige streek de Dordogne is er genoeg te zien en te beleven! Er is meer dan voldoende mogelijkheid voor sportieve activiteiten als wandelen, mountainbiken, raften en kajakken. Naast natuur is er ook volop historie en cultuur te vinden in deze prachtige streek. De Dordogne staat bekend om de vele burchten en kastelen zoals Château Castelnaud. Daarnaast vind je hier vele grotten zoals de grotten van Lascaux en Padirac. Qua steden zijn het middeleeuwse Sarlat en Rocamadour zeer de moeite waard om te bezoeken. En voor de waterratten: op 6 km van het vakantiepark bevindt zich het waterpark Quercyland!

Uit de folder
dagen

Verblijf in luxe villa op vakantiepark in de Dordogne

Domaine de Lanzac
Lanzac, Dordogne, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een ruime en luxe villa
  • Incl. gebruik van ligbedden en parasols bij het zwembad
  • Nederlandse animatie aanwezig in het hoogseizoen
  • Volledig vernieuwd restaurant, bar, lounge en buitenterrassen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Gratis parkeren op het park
  • Tip: Bezoek Rocamadour (30 km) en de grotten in Padirac
Domaine de Lanzac
Grezelade,
Lanzac, Frankrijk
Kaart
Grezelade, Lanzac, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vakantiepark Domaine de Lanzac wordt omringd door 10 hectare land en is gelegen op 5 minuten rijden van de A9, die naar Toulouse gaat. Het vakantiepark is helemaal vernieuwd in 2021. Zo is de bosschages uitgedund, zodat je vanaf het park een prachtig uitzicht hebt over de vallei. Ook het restaurant, bar, de lounge en de buitenterrassen zijn volledig vernieuwd! Tevens is er een tennisbaan, 3 zwembaden, een squashbaan, voetbalveld, een biljart, flipperkast en videogames, speeltuin met airtrampoline en een volleybalveld. Je verblijft in een luxe villa, voorzien van een royale woonkamer met gezellige zithoek, gratis Wi-Fi, TV met o.a. Nederlandse en Belgische zenders. Tevens beschikt de villa over een wasmachine en droger, vaatwasser, koelkast met vriezer, kookplaat, (combi)magnetron, koffieapparaat en een waterkoker. Middels grote schuifdeuren is het ruime en overdekte terras te bereiken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 8,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Terras

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Souillac

Steden
Avenue De Sarlat

Een klein plaatsje, maar wel één waar genoeg te doen is. Ludiek is het marktje dat op vrijdag wordt gehouden. Ook de kathedraal in Souillac is bezienswaardig, terwijl het op een (onverhoopt) regenachtige middag goed toeven is in het unieke Musée de l’Automates.

Rocamadour

Bezienswaardigheden
Rocamadour

Op Lourdes na is dit de meest bezochte bedevaartplaats van Frankrijk. De stad is voornamelijk tegen en op een rots gebouwd. De stad heeft zijn naam te danken aan Sint-Amadour, welke vergeleken wordt met een leerling van Jezus. Deze persoon werd geheel in tact gevonden in een graftombe in de bergwand.

Sarlat

Steden
Place Du Peyrou

Sarlat was ooit de hoofdstad van de streek Périgord. Dit fraaie middeleeuwse stadje kent vele bezienswaardigheden zoals huizen uit de 14e t/m de 18e eeuw, kleine en grote pleinen en poortgewelven. Breng ook zeker een bezoek aan het Place de la Liberté met schitterende gevels en vele terrassen en vergeet de Cathédrale St. Sacerdos niet. Het herbergt tal van historische gebouwen en op zaterdag en woensdag is er een levendige markt waar vele producten uit de streek te koop zijn.

Turenne

Steden
Avenue De Senateur Labrousse

Een middeleeuws plaatsje dat ooit een machtig bolwerk was. Het kasteel dat hoog boven het dorp uittorent, bood namelijk een uitstekend uitzicht over de omgeving. De macht die deze plaats had, zie je nog terug in de gebouwen in dit plaatsje. De prachtige kerk in Turenne mag je zeker niet missen. Deze werd ooit op bevel van de dochter van Willem van Oranje afgebouwd, wat maakte dat Turenne voor altijd een band heeft met de Nederlandse Koninklijke familie.

Château Castelnaud

Bezienswaardigheden
Castelnaud-La-Chapelle

Al sinds de dertiende eeuw komt dit kasteel voor in belangrijke vermeldingen. Hoog boven op een berg prijkt het boven alles uit. Zijn imposante voorkomen zit hem niet alleen in zijn ligging, maar ook in zijn statige uiterlijk. Sinds 1966 behoort het kasteel tot de historische monumenten van Frankrijk

Grotte du Pech-Merle

Bezienswaardigheden
Pech Merle

Vlakbij de plaats Cabrerets in de buurt van de Quercy rivier zijn een paar opmerkelijke grotten te vinden. Naast de druipstenen zijn er ook grotten te vinden met rotstekeningen die dateren uit de prehistorie. Veelal worden hier dieren afgebeeld.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen voor aankomst betaald te worden:
* Eindschoonmaak 4- en 6-persoons villa € 99,00 per accommodatie
* Eindschoonmaak 8-persoonshuis € 129,00 per accommodatie

  • Waarborgsom: € 300,00 per accommodatie per verblijf (borg)
  • Bedlinnen: € 9,00 per persoon per verblijf
  • Parkkosten: € 25,00 per accommodatie per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:
* Kinderbed € 2,50 per dag
* Kinderstoel € 2,50 per dag
* Handdoeken € 9,00 per set
* Theedoeken € 5,00 per set

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 8,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00-19.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro